Siirry sisältöön

Visan Pariisin vuoden 2024 kesäolympialaisten maakohtaiset kampanjaehdot Suomessa

A. TIETOA OSALLISTUMISESTA:

 1. Järjestäjänä on Visa Europe (Finland) Oy, Suomeen yritystunnuksella 3379396-7 rekisteröity yhtiö, jonka toimipaikan rekisteröity osoite on c/o Epicenter Helsinki, Mikontaku 9, Helsinki, 00100, Suomi ("Järjestäjä").
 2. Osallistumalla tähän Visan Pariisin vuoden 2024 kesäolympialaisten Suomen maakohtaiseen kampanjaan ("Kampanja") hyväksyt sitoutuvasi näihin käyttöehtoihin ("Ehdot").
 3. Kampanjaan voivat osallistua Suomessa laillisesti asuvat, vähintään 18-vuotiaat henkilöt, joilla on osallistumishetkellä nimiinsä myönnetty, voimassa oleva Visa-kortti. Poissulkien yrityskorttien haltijat. Järjestäjän ja sen konserniyhtiöiden työntekijät, edustajat ja tavarantoimittajat sekä heidän lähiomaisensa (vanhemmat, puolisot, lapset, sisarukset, isovanhemmat ja lastenlapset) tai ketkään kampanjaan ammatillisesti liittyvät eivät ole oikeutettuja osallistumaan.
 4. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden varmistaa osallistumisen kelvollisuus ja vahvistaa voittava osallistuminen palkintojen myöntämiseksi näiden ehtojen mukaisesti. Jos voittaja todetaan järjestäjän perustellun arvion seurauksena kelpaamattomaksi tai jättää vaaditut vahvistustiedot toimittamatta niitä pyydettäessä, järjestäjä pidättää itsellään oikeuden jäävätä voittajan. Tässä tapauksessa voittajan on palautettava hänelle jo myönnetty palkinto, ja järjestäjällä on oikeus myöntää palkinto toiselle osallistujalle.
 5. Kampanja alkaa 29.4.2024 klo 10.00 (paikallista aikaa) ja kampanjaan osallistumisten vastaanottaminen päättyy 26.5.2024 klo 23.59 (paikallista aikaa) ("Kampanja-aika").

B. OSALLISTUMINEN:

 1. Kampanjaan osallistuakseen osallistujien on:
  1. Suoritettava maksutapahtuma kuluttajalle myönnetyllä Visa-kortilla tai mobiililompakossa olevalla Visalla kampanja-ajan sisällä; ja
  2. Täytettävä kampanjan osallistumislomakkeen kaikki vaaditut kentät kampanjasivustolla osoitteessa https://www.visa.fi/campaign/2024paris/.
 2. Kampanja-ajan sisällä sallitaan enintään kymmenen (10) osallistumista henkilöä kohden. Kampanjan osallistumislomake vaaditaan täytettäväksi jokaista osallistumista kohden.
 3. Kampanjaan osallistuvan henkilön tulee suorittaa kaikki osallistumiset. Jokainen, joka yrittää kiertää tämän säännön käyttämällä toisen henkilön tietoja, suljetaan pois tästä kampanjasta. Kauppojen, kuluttajaryhmien tai kolmansien osapuolten tekemiä joukko-osallistumisia ei hyväksytä. Mikäli ilmenee, että osallistuja käyttää tietokonetta/-koneita kiertääkseen tämän ehdon esimerkiksi käyttämällä "komentosarjaa", "raakaa voimaa" tai mitä tahansa muuta automatisoitua keinoa, kyseisen henkilön osallistumiset jäävätään ja mahdollisen palkinnon myöntäminen mitätöidään. Yhdistetyt osallistumiset tai osallistumiset, jotka on tehty käyttämällä menetelmiä, kuten tietokoneen makro, komentosarja tai automatisoitujen laitteiden tai prosessien käyttö, eivät ole sallittuja. Kaikki tällaiset osallistumiset jäävätään ja mahdolliset voitetut palkinnot mitätöidään. Siinä tapauksessa, että kampanjaan kohdistuu minkäänlaista moninkertaiseen osallistumiseen liittyvää toimintaa tai muuta väärinkäyttöä joko edellä kuvatulla tavalla tai muita mekanismeja käyttämällä, järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sisällyttää lisäkenttiä kampanjasivuston aloitussivulle. Tällaisissa lisätyissä kentissä osallistujia vaaditaan vain toimittamaan vahvistustiedot, jotka heidät on näiden ehtojen mukaisesti velvoitettu säilyttämään voidakseen lunastaa palkintoja.

C. Voittajan valinta ja voitosta ilmoittaminen

 1. Jokaisen osallistujan, joka on osallistunut hyväksyttävästi säännön 6 mukaisesti, katsotaan osallistuvan arvontaan.
 2. Arvonta suoritetaan 3 päivän kuluessa kampanja-ajan päättymisestä. Voittaja valitaan tietokoneprosessilla, joka todistetusti valitsee sattumanvaraisia tuloksia.
 3. Tässä kampanjassa on 10 osallistumisen raja henkilöä kohden riippumatta siitä, kuinka monta Visa-korttia osallistumiskelpoisuuden antavissa ostoissa on käytetty. Mikäli osallistuja ylittää tämän rajan, rajan ylittävät osallistumiset jätetään huomiotta, eivätkä ne osallistu arvontaan. Osallistumiset lasketaan siinä järjestyksessä, jossa järjestäjä on ne vastaanottanut.
 4. Järjestäjä ilmoittaa ("Ilmoitus") voittajalle mahdollisesta voitosta (edellyttäen kelpoisuuden vahvistamista) 24 tunnin kuluessa siitä, kun tämä on valittu satunnaisarvonnassa. Ilmoitus tehdään osallistumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai puhelinnumeroon. Osallistujat, jotka eivät ole voittaneet, eivät saa ilmoitusta siitä.
 5. Voittajan on lunastettava palkintonsa seitsemän (7) päivän kuluessa ilmoituksesta. Voittajan on lunastettava palkintonsa lähettämällä sähköpostiviesti järjestäjälle, jotta järjestäjä voi tehdä tarvittavat järjestelyt palkinnon toimittamiseksi voittajalle. Voittajan katsotaan vastaanottaneen ilmoituksen sinä päivänä ja kellonaikana, jona järjestäjä on sen lähettänyt. Järjestäjä pyrkii kohtuullisin keinoin ottamaan yhteyttä voittajaan, mutta puhelinvastaajan ja sähköpostin (mukaan lukien roskapostikansiot) tarkkaileminen ilmoituksen varalta on yksinomaan voittajan vastuulla. Mikäli voittaja:
  1. ei mistä tahansa syystä pysty hyväksymään tai lunastamaan voittamaansa palkintopakettia;
  2. ei ole hyväksyttävästi lunastanut palkintopakettiaan tai toimittanut vaadittua palkinnon lunastuslomaketta tai muita pyydettyjä tietoja seitsemän (7) päivän ilmoitusajan loppuun mennessä; tai
  3. on todettu kelpaamattomaksi osallistumaan kampanjaan tai lunastamaan palkintopakettia,
   järjestäjä pidättää itsellään oikeuden myöntää palkintopaketin toiselle osallistujalle (joka valitaan samalla tavalla kuin alkuperäinen voittaja).
 6. Siinä tapauksessa, että järjestäjä päättää (näiden ehtojen mukaisesti) myöntää palkinnon korvaavalle voittajalle, korvaava voittaja saa siitä ilmoituksen säännön 12 mukaisesti. Korvaavan voittajan on lunastettava palkintonsa seitsemän (7) päivän kuluessa ilmoituksen vastaanottamisesta.

D. PALKINTO:

 1. Yksi (1) osallistuja saa palkintopaketin, joka koostuu alla kuvailluista palkinnon osista.
 2. Palkintopaketti on tarkoitettu vähintään 18-vuotiaille voittajalle ja yhdelle seuralaiselle. Voittajan on matkustettava yhdessä seuralaisensa kanssa samaan aikaan ja samaa reittiä. Kun palkintopaketti on lunastettu hyväksyttävästi, järjestäjä ottaa yhteyttä voittajaan matkajärjestelyjen tekemiseksi.

 3. Palkintopaketti

 4. Palkintopaketin voittaja voittaa seuraavat:
  • Lennot 5.–6. elokuuta
  • Yöpyminen yhdeksi yöksi kolmen tähden hotellissa Pariisin keskustassa
  • Ennakkoon valitut liput urheilutapahtumaan
  • 400 €:n arvosta lahjoja ja oheistuotteita
  • Pariisin metrokortti olympialaistapahtumaan/-tapahtumasta kulkemista varten
  • Aamiainen ja naposteltavaa hotellissa
  • 100 € Visan prepaid-kortti
  • Visa Conciergen käyttöoikeus hotellissa
  • Kokonaisarvo 6 250€

 5. Palkintopakettia koskevat seuraavat ehdot:

  • Palkintopaketti ei sisällä sellaisia voittajalle ja seuralaiselle aiheutuvia kuluja ja kustannuksia, joita ei ole nimenomaisesti edellä mainittu, mukaan lukien: (i) mahdolliset lisäkuljetukset; (ii) mahdolliset ylimääräiset ruoat ja juomat; (iii) mahdollisen ylimääräisen yöpymisen vaatima majoitus; (iv) matka- ja sairausvakuutus, viisumit ja muut mahdollisesti vaadittavat matkustusasiakirjat; (v) mahdollisesti vaadittava COVID-19-testaus; (vi) mahdolliset ylimääräiset matkakulut; (vii) tipit ja muut palvelurahat; ja (viii) mahdolliset verot.
  • Voittaja ja seuralainen ovat yksinomaan vastuussa sen varmistamisesta, että he voivat matkustaa sovittuna ajankohtana määrättyinä päivinä, mukaan lukien passien (jotka ovat voimassa vähintään kuusi kuukautta matkustuspäivien jälkeen) ja mahdollisesti vaadittavien viisumien voimassaolon varmistaminen. Ajankohtaa ja päivämääriä ei voi muuttaa.
  • Kaikki matkavaraukset tekee (järjestäjän puolesta toimiva) kolmannen osapuolen matkatoimisto. Lentojen, hotellien, tapahtumalippujen ja kaikkien muiden palkintopaketin osien valinta tapahtuu järjestäjän yksinomaisen harkinnan mukaisesti.
  • Kaikki palkintopaketin osat on käytettävä samassa matkasuunnitelmassa. Voittaja ja seuralainen eivät ole oikeutettuja saamaan mitään käyttämättä jäänyttä osaa palkintopaketista.
  • Voittajalta pyydetään majoituspaikkaan sisäänkirjautumisen yhteydessä luottokorttia mahdollisten lisäkulujen kattamiseksi, joten hänen on esitettävä sellainen ja vastattava mahdollisista lisäkuluista.
  • Järjestäjä ei ole vastuussa minkäänlaisesta matkustukseen liittyvästä COVID-19-testauksesta tai voittajaan ja/tai seuralaiseen sovellettavista rajoituksista, mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta karanteeniin tai eristämiseen liittyvät kulut tai olosuhteet. Voittaja ja seuralainen ovat vastuussa sen varmistamisesta, että he noudattavat kaikkia COVID-19:ään liittyviä soveltuvia lakeja, sääntöjä, menettelyjä ja käytäntöjä, jotka liittyvät palkintopakettiin.
  • Palkintoa koskevat kaikki soveltuvat käyttöehdot hotellin, lippujen, tapahtumapaikan, tapahtuman ja kuljetusyhtiön/kulkuvälineen osalta. Voittajan ja hänen seuralaisensa on noudatettava täysin näihin liittyviä käyttöehtoja sekä kaikkia palkintopakettia koskevia lakeja ja määräyksiä. Järjestäjä ei ole vastuussa voittajalle tai seuralaiselle siitä, jos voittaja ja/tai seuralainen eivät voi hyödyntää palkintopaketin kaikkia osia tai heiltä evätään pääsy tai heitä pyydetään poistumaan mistä tahansa tapahtumapaikasta lippuehtojen tai soveltuvien lakien noudattamatta jättämisen tai sopimattoman käytöksen seurauksena.
  • Palkintopakettia ei voi luovuttaa eteenpäin, palauttaa, vaihtaa tai muuttaa käteispalkinnoksi. Jos järjestäjä kuitenkin pitää sitä soveliaana tai jos sille tulee tarve järjestäjästä riippumattomista syistä (esim. jos palkintopaketti tai jokin palkintopaketin osa ei ole jostakin syystä saatavilla), palkintopaketti (tai mikä tahansa palkintopaketin osa) voidaan muuttaa tai vaihtaa sopivaan vaihtoehtoon järjestäjän harkinnan mukaan.

E. VASTUUNRAJOITUKSET:

 1. Lain sallimissa rajoissa järjestäjä ja sen osakkuusyhtiöt ja edustajat eivät ole vastuussa velvollisuuksista, jotka johtuvat seuraavista:
  1. mahdollinen kampanjan lykkäys tai peruuttaminen;
  2. mahdollinen kolmannen osapuolen toimijan toimi tai laiminlyönti;
  3. mahdollinen voittajan tai hänen seuralaisensa toimi tai laiminlyönti (mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta matkustustietojen toimittamatta jättäminen Visalle vaaditussa ajassa), kelpaamattomat matkustusasiakirjat (mukaan lukien mutta niihin rajoittumatta passit ja matkustusviisumit), lennoilta ja siiirtymisiltä myöhästyminen (jonka seurauksena voittaja tai hänen seuralaisensa ei pysty hyödyntämään palkintoa ja/tai sen osia), jotka ovat järjestäjän kohtuullisen hallinnan ulkopuolella, mukaan lukien (mutta niihin rajoittumatta) yhteysvirheet koskien mitä tahansa laitteita, järjestelmiä, verkkoja, linjoja, satelliitteja, palvelimia, tietokoneita tai palveluntarjoajia, joita käytetään tämän kampanjan missä tahansa osassa, internetin, mahdollisen asiaankuuluvan verkkosivuston, matkapuhelinverkon, ohjelmiston, laitteiston tai minkä tahansa niiden yhdistelmän käyttökelvottomuus, käyttökeskeytys tai mikä tahansa vika.
 2. Järjestäjä ei ole vastuussa kenellekään osallistujalle mistään kolmannen osapuolen tekemästä petoksesta, palkintoon liittyvien kolmansien osapuolten sopimus- tai muiden velvoitteiden täyttämisestä tai mistään järjestäjän hallinnan ulkopuolella olevista tapahtumista.
 3. Kampanja ei ole millään tavalla Instagramin, Facebookin tai minkään muun sosiaalisen median alustan ("Sosiaalisen median alustat") tai muun kolmannen osapuolen sponsoroima, tukema tai hallinnoima eikä sidoksissa niihin. Kaikki kolmannen osapuolen tavaramerkit ja muut immateriaalioikeudet täten tunnustetaan. Sosiaalisen median alustojen kautta tapahtuvien kampanjoiden käyttöön ja niihin osallistumiseen sovelletaan aina kyseisten sosiaalisen median alustojen sääntöjä, ehtoja ja käytäntöjä. Kampanjaan osallistumalla osallistujat antavat tietoja järjestäjälle, eivät asiaankuuluville sosiaalisen median alustoille. Sovellettavan lain sallimissa rajoissa asiaankuuluvat sosiaalisen median alustat eivät ole vastuussa kenellekään mistään kampanjaan liittyvästä tai siitä johtuvasta, mukaan lukien mahdolliset kulut, kustannukset, vahingot ja muut vastuut.
 4. Järjestäjä ei ota vastuuta vastaanottamatta tai toimittamatta jääneistä, epätäydellisistä, tulkittavissa olemattomista tai osallistumisohjeiden vastaisista osallistumisista. Järjestäjä ei ole vastuussa osallistumisista, jotka viivästyvät tai joita ei voida lähettää verkon kattavuuden puutteen tai operaattorin virheen vuoksi tai muista järjestäjän hallinnan ulkopuolisista syistä. Järjestäjän on vastaanotettava osallistuminen, jotta se on pätevä – todistetta osallistumisen lähettämisestä ei katsota osallistumiseksi.
 5. Mikään näissä ehdoissa ei rajoita millään tavalla järjestäjän (tai muun henkilön tai organisaation) vastuuta (i) petoksesta tai (ii) sen omasta laiminlyönnistä aiheutuneesta kuolemasta tai henkilövahingosta tai mistä tahansa muusta vastuusta, jota ei ole Suomen lain mukaan laillista rajoittaa tai poissulkea.
 6. Palkinnon lunastaminen tässä kampanjassa edellyttää voittajan hyväksyvän Visan tietosuojakäytännön osoitteessa https://www.visa.fi/legal/global-privacy-notice.html sekä kaikki kyseiselle palkinnolle säädetyt sovellettavat käyttöehdot.

F. HENKILÖTIEDOT

 1. Järjestäjä ja sen osakkuusyhtiöt ja edustajat voivat tämän kampanjan suorittamiseksi kerätä, käyttää ja käsitellä osallistujan/voittajan henkilötietoja sekä jakaa niitä järjestäjän sidosyrityksille ja edustajille kampanjan, mukaan lukien palkintopaketin, hallinnoimiseksi ("Henkilötiedot"). Henkilötietoihin voivat sisältyä muun muassa nimi ja yhteystiedot, henkilöllisyystodistukset sekä ruokavalio- tai erityisvaatimukset palkintopaketin vaatimia järjestelyjä varten.
 2. Osallistujat antavat hyväksyntänsä sille, että kaikkia kampanjan yhteydessä käsiteltäviä henkilötietoja käsitellään järjestäjän tietosuojaselosteen mukaisesti, joka on saatavilla osoitteessa https://www.visa.fi/legal/global-privacy-notice.html. Voittajan ja hänen seuralaisensa nimi ja muut asiaankuuluvat henkilötiedot jaetaan myös järjestäjän valitseman matkanjärjestäjän ja/tai muiden tapahtumajärjestäjien kanssa matkan järjestämistä ja lippujen hankintaa varten. Tällaiset kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietoja omien tietosuojaselosteidensa mukaisesti (siinä muodossa, missä ne on julkaistu heidän verkkosivustoillaan).
 3. Kampanjaan osallistumalla jokainen osallistuja hyväksyy, että mikäli hän voittaa palkintopaketin, hänen sukunimensä ja asuinpaikkakuntansa voidaan paljastaa niitä tiedusteleville henkilöille lain sallimissa puitteissa. Jokainen osallistuja voi vastustaa tietojensa saattamista saataville tällä tavalla tai pyytää saatavilla olevan tietomäärän vähentämistä ottamalla yhteyttä järjestäjään sähköpostitse osoitteeseen: [email protected]. Niin toimiessaan osallistuja hyväksyy, että järjestäjä voi siitä huolimatta tarvittaessa paljastaa asiaankuuluvia tietoja ja tiedon osallistujan osallistumisesta kilpailu- ja kuluttajavirastolle (ja/tai muulle toimivaltaiselle viranomaiselle). Se voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, jos järjestäjää vaaditaan todistamaan sen myöntäneen mainostettuja palkintoja. Voittajan tietojen pyytämiseksi niitä tiedustelevan on lähetettävä pyyntö sähköpostitse osoitteeseen [email protected] yhden (1) kuukauden kuluessa kampanja-ajan päättymisestä.. Tiedot paljastetaan (mikäli laki sallii) vasta sen jälkeen, kun kaikki palkintopaketit on myönnetty.
 4. Otathan huomioon, että osallistujan lähettäessä tietoja järjestäjälle järjestäjä voi säilyttää ja käsitellä näitä tietoja muissa maissa kuin osallistujan asuinmaassa, mukaan lukien Yhdysvalloissa. Huomioithan, että näissä maissa voi olla erilaiset yksityisyyttä ja tietojen käyttöä koskevat lait ja vaatimukset kuin osallistujan asuinmaassa. Mikäli järjestäjä käsittelee osallistujan henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolella tai siirtää niitä sinne, järjestäjä toteuttaa sen noudattamalla EU:n tietosuojalakeja.
 5. Kampanjaan osallistumalla jokainen osallistuja hyväksyy, että voiton yhteydessä järjestäjä on oikeutettu (mutta ei velvoitettu) julkistamaan voittajan nimen (ja/tai tarvittaessa sosiaalisen median käyttäjänimet) järjestäjän verkkosivustolla ja sosiaalisessa mediassa. Osallistujia voidaan myös pyytää (ilman lisäpalkkiota) osallistumaan kampanjaan liittyvään julkisuuteen kohtuullisissa määrin.

G. YLEISTÄ

 1. Järjestäjän päätös on lopullinen ja sitova kaikissa kampanjaan liittyvissä asioissa.
 2. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden lopettaa tai tilapäisesti keskeyttää tämän kampanjan, mikäli siinä ilmenee teknisiä tai muita ongelmia, jotka voivat vaarantaa sen koskemattomuuden. Tässä tapauksessa järjestäjä pyrkii kuitenkin aina minimoimaan toimenpiteen vaikutukset osallistujiin.
 3. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muuttaa näitä ehtoja ennen kampanjan päättymistä ennakoimattomissa, järjestäjän kohtuullisen hallinnan ulkopuolella olevissa olosuhteissa, mikäli olosuhteet tekevät siitä välttämätöntä.
 4. Visa Europe Limited (poislukien vastuu kuoleman tai henkilövahingon aiheuttavasta laiminlyönnistä) ei ole vastuussa mistään tästä kampanjasta esiin nousevasta, eikä sitä voida pitää vastuullisena mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka voivat olla seurauksena kampanjaan osallistumisesta tai palkintopaketin vastaanottamisesta.
 5. Jos jokin näiden ehtojen osa on tai tulee pätemättömäksi, laittomaksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, se ei vaikuta näiden ehtojen muiden osien pätevyyteen, laillisuuteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen. Järjestäjän epäonnistuminen minkä tahansa näiden ehtojen osan täytäntöönpanossa ei merkitse kyseisestä ehdosta luopumista.
 6. Kaikki verkkosivustot, joilla nämä ehdot on julkaistu, on tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan Suomesta käsin. Järjestäjä ei takaa, että kampanjaan liittyvät materiaalit olisivat sopivia tai saatavilla käytettäväksi muissa sijainneissa. Pääsy materiaaleihin alueilla, joilla niiden sisältö on laitonta, on ehdottomasti kielletty.
 7. Kaikki yritykset vahingoittaa tai heikentää kampanjan sisältöä tai laillista toimintaa on kielletty ja ne voivat myös rikkoa rikoslakeja ja/tai yksityisoikeuksia. Järjestäjä pidättää itsellään kaikki oikeutensa ja oikeussuojakeinonsa käsitelläkseen tällaista toimintaa, mukaan lukien rajoituksetta kaikkien tällaiseen toimintaan yhdistettyjen osallistujien tai voittajien poissulkeminen.
 8. Tämä kampanja sekä kaikki siitä johtuvat tai siihen liittyvät riidat tai vaatimukset ovat Suomen lain alaisia ja niitä tulkitaan sen mukaisesti. Hyväksyt peruuttamattomasti Suomen tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan ratkaista kaikki tästä kampanjasta johtuvat tai siihen liittyvät riidat tai vaatimukset. Mikäli erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, voit viedä asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen kuin viet asian kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi, sinun tulee ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 9. Visa inc, Pariisin vuoden 2024 kesäolympialaiset sekä molempien niiden emoyhtiöt, sidosyritykset ja tytäryhtiöt eivät ole vastuussa matkapaketin, kilpailun tai arpajaisvoiton kampanjoinnista, hallinnoinnista tai toteuttamisesta.

  © Copyright Visa Europe 2024. Kaikki oikeudet pidätetään.

  Käyttöehdot lyhyesti

  *Vähintään 18-vuotias Suomessa laillisesti asuva henkilö. Päättyy 26.5.2024. Osallistuaksesi maksa ostos Visa-kortilla ja täytä verkkopohjainen osallistumislomake. Yhteensä 1 palkinto. Lennot, hotelli Pariisissa ja tapahtumaliput vähintään 18-vuotiaille voittajalle ja seuralaiselle. Matka-aika 5.–6. elokuuta 2024. Enintään 10 osallistumista per henkilö. Arvonta suoritetaan 3 päivän kuluessa kampanja-ajan päättymisestä. Voittajaan ollaan yhteydessä joko sähköpostitse tai puhelimitse. Lunasta palkinto 7 päivän kuluessa. Ostotosite vaaditaan. Järjestäjä: Visa Europe (Finland) Oy, c/o Epicenter Helsinki, Mikontaku 9, Helsinki, 00100, Suomi. Täydelliset käyttöehdot löydät täältä: visa.co.uk/national-promotion-paris2024/terms.