Visa Credit/Debit – Turvallinen, luotettava, kansainvälinen maksukortti

Visa/pankkikortti-yhdistelmäkortit korvataan uusilla Credit/Debit -maksukorteilla yhtenäiseen eurooppalaiseen maksualueeseen (SEPA) siirryttäessä. Credit/Debit -kortinhaltijana voit valita, kuinka maksat ostoksesi, olitpa sitten koti-Suomessa tai ulkomailla.

Uudella kortilla saman PIN-tunnusluvun alla on kaksi ominaisuutta: voit maksaessasi päättää, vähennetäänkö ostot saman tien pankkitililtäsi (debit) vai veloitetaanko ne korttiluotolta (credit). Sama pätee automaatilla rahaa nostaessasi. Credit/Debit -maksukortin myötä sinulla on pääsy pankkitilillesi (debit) siis myös ulkomailla. Tämä antaa sinulle aiempaa suuremman kontrollin rahoistasi ja maksumukavuuden tehdessäsi jokapäiväisiä, niin pieniä kuin suuria ostoksia.

Visa Credit/Debit -maksukortti käy maksutapana Visa-merkein varustetuissa myyntipisteissä ympäri maailman. Debit-ominaisuudella maksaminen onnistuu näppäiltäessä PIN-tunnusluku. Niissä myyntipisteissä, joissa ei ole käytössä sirumaksupäätettä, veloitetaan ulkomaiset ostokset credit-puolelta, luotolta.

Credit/Debit -maksukortti on turvallinen, luotettava ja kansainvälinen tapa maksaa. Saat uuden kortin automaattisesti vuosiuusinnan myötä tai nykyisen korttisi rikkoutuessa.