Visa ja PayPal laajentavat yhteistyötään Eurooppaan

 • Yhteistyö parantaa europpalaisten kuluttajien maksukokemusta verkossa, sovelluksissa sekä myymälöissä
 • PayPal voi jatkossa laskea liikkeelle Visa-kortteja myös Euroopassa

Lontoo, Iso-Britannia – 18. heinäkuuta 2017 – Visa (NYSE:V) ja PayPal (Nasdaq: PYPL) kertoivat tänään laajentavansa strategista kumppanuutensa Eurooppaan.

Yhtiöt tekevät jo yhteistyötä Yhdysvalloissa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella turvallisen ja helpon maksamisen kehittämiseksi verkossa, sovelluksissa sekä myymälöissä. Tämä viimeisin askel tuo yhteistyön hyödyt myös eurooppalaisten kuluttajien ja yritysten saataville.

PayPal liittyy myös Visan rahalaitosverkostoon pankkitoimilupansa nojalla[1], ja voi siten tarjota Visa-kortteja Euroopassa. Kuluttajat ja yritykset voivat silloin käyttää PayPal-tilinsä varoja kaikissa niissä paikoissa ympäri maailman, joissa voi maksaa myös Visa-kortilla.

“Visalla ja PayPalillä on yhteinen tavoite tarjota kuluttajille turvallinen ja helppo tapa maksaa haluamallaan laitteella. Yhteistyömme laajentaminen Europpaan tuo enemmän valinnanvapautta kuluttajille ja hyödyttää myös kauppiaita”, sanoo Bill Sheedy, Euroopan toimitusjohtaja, Visa Inc. “Voidessaan laskea liikkeelle Visa-tilejä Euroopassa, PayPalillä on nyt mahdollisuus tarjota asiakkaille uusia ja innovatiivisia tapoja hallita ja siirtää rahaa alustasta tai laitteesta riippumatta.

“Tänään julkistettu sopimus syventää PayPalin ja Visan sekä sen kumppaneiden välistä yhteistyötä Euroopan markkinoilla”, kertoo Rupert Keeley, Executive Vice President ja toimitusjohtaja, PayPal (Europe) S.à r.l. & Cie, S.C.A. “Yhteistyömme ansiosta voimme tarjota enemmän vaihtoehtoja miljoonille kuluttajille sekä yrityksille aiempaa laajemman innovatiivisten tuotteiden valikoiman avulla. Siten verkko-, sovellus- ja myymälämaksaminen on entistä yksinkertaisempaa ja sujuvampaa PayPalin ja Visan avulla.

Euroopan yhteistyösopimuksen ansiosta pankkien on helpompi tarjota Visa-asiakkailleen mahdollisuutta maksaa PayPalillä sen hyväksyvissä verkkokaupoissa, tarjoten siten suuremman valinnanvapauden kuluttajille. Yhteistyö tulee myös laajentamaan PayPalin käyttöä Euroopassa Visa-korttimaksut hyväksyvissä myymälöissä. Siten sekä Visalle, PayPalille ja heidän asiakkailleen tarjoutuu yhteisiä kasvumahdollisuuksia:

 • Asiakkaiden valinnanvapaus kasvaa: PayPal ja Visa luovat saumattoman maksukokemuksen kuluttajille, jotka haluavat maksaa Visa-kortilla paikoissa, jotka hyväksyvät PayPalin maksuvälineenä. Visan yhteistyöpankkien kanssa tehdyn yhteistyön myötä kuluttajat voivat helposti lisätä Visa-kortteja PayPal-lompakkoonsa muista pankkisovelluksista.
 • PayPal Euroopassa: PayPal voi pankkitoimilupansa nojalla[1] laskea liikkeelle Visa-tilejä eurooppalaisille kuluttajille sek yrityksille. Siten kuluttajat ja yritykset voivat käyttää PayPal-tiliään kaikissa niissä paikoissa, joissa voi maksaa myös Visa-kortilla.
 • Digitaalinen yhteistyö: Visa ja PayPal ovat päättäneet laajentaa Visa Digital Enablement (VDEP) -ohjelman hyödyntämistä Euroopassa. VDEP tuo Visan yhteistyökumppaneiden käyttöön tokenisaatioteknologian, joka mahdollistaa helpon ja suojatun maksamisen älypuhelimella sekä kaikilla verkkoon liitetyillä laitteilla. Tämä auttaa laajentamaan PayPalin käyttöä myös myymälöihin, joissa voi maksaa Visa-kortilla.
 • Helpompi ja nopeampi pääsy varoihin: Visa tarjoaa PayPalille mahdollisuuden vahvistaa Visa Direct -palvelun käyttöä Euroopassa, ja siten PayPalin asiakkaat voivat siirtää varoja Visa-tileilleen reaaliajassa useilla markkinoilla.

  [1] PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, SCA on valtuutettu luottolaitos Luxemburgissa, ja sitä valvoo Commission de Surveillance du Secteur Financier (CSSF).

 • # # #

  Yhteystiedot medialle:
  Visa
  Rica Squires
  +44 207 297 1179
  squiresr@visa.com

  PayPal
  Chris Morse
  +1 914 413 3045
  cmorse@paypal.com

  Rob Skinner
  +44 7979 851297
  rskinner@paypal.com

  Visa yhtiönä
  Visa Inc. (NYSE: V) on globaali maksuteknologiayhtiö, joka yhdistää kuluttajat, yritykset, rahalaitokset sekä julkishallinnon toimijat yli 200 maassa ja alueella välittääkseen nopeita, turvallisia ja luotettavia elektronisia maksutapahtumia. Ylläpidämme yhtä maailman kehittyneimmistä prosessointiverkoista – VisaNetiä – joka pystyy käsittelemään yli 65 000 tapahtumaa sekunnissa, suojaa kuluttajia maksukortti väärinkäytöltä sekä takaa varmat maksut kauppiaille. Visa ei ole pankki eikä myönnä maksukortteja, nosta luottorajoja tai määritä kursseja ja maksuja kuluttajille. Visan innovaatioiden avulla yhtiön rahalaitosasiakkaat voivat tarjota asiakkailleen enemmän valinnanvaraa, kuten debit- ja prepaidmaksuvaihtoehdot sekä luottokorttimaksut. Lisätietoja osoitteista (www.visaeurope.com), Visa Vision - blogista (vision.visaeurope.com) sekä @VisaInEurope.

  PayPal yhtiönä
  PayPalin ydinajatus on, että pääsy rahoituspalveluihin luo mahdollisuuksia. PayPal (Nasdaq: PYPL) on sitoutunut demokratisoimaan rahoituspalveluja ja mahdollistamaan ihmisten ja yritysten osallistumisen ja menestymisen maailmantaloudessa. Avointa digitaalisen maksamisen alustaamme käyttää 203 miljoonaa aktiivista tilinhaltijaa, jotka voivat tehdä maksuja ja tilisiirtoja uusilla tavoilla, joko verkossa, mobiililaitteella tai -sovelluksessa sekä kasvokkain. Teknologisten innovaatioiden sekä strategisen yhteistyön avulla PayPal luo parempia tapoja hallita sekä liikuttaa rahaa, sekä tarjoaa valinnanvapautta ja joustavuutta maksujen lähettämisessä sekä vastaanottamisessa ja maksamisessa. PayPal-maksualusta, johon kuuluvat myös Braintree, Venmo ja Xoom, on saatavilla yli 200 markkinalla ympäri maailmaa. PayPalin avulla kuluttajat ja kauppiaat voivat vastaanottaa rahaa yli 100 eri valuutassa, nostaa varoja 56 valuutassa sekä käyttää PayPal-tiliään 25 eri valuutassa. Lisätietoa PayPalistä: https://www.paypal.com/about. PayPalin taloustiedot löytyvät täältä: https://investor.paypal-corp.com.