Visa. hyväksytty maailmanlaajuisesti.

Jotkut asiat muuttuvat kun matkustat ulkomaille, mutta maksutapasi ei tarvitse.

Visa-kortti käy yli 9 000 000 paikassa ja 400 000 pankkiautomaatissa ympäri Eurooppaa. Eli minne matkustatkaan, tiedät, että korttisi toimii kuten kotonakin.

Ota käyttöön Visa Travel Tools – sovellus

Lataa Sovellus

Lisävinkkejä matkallesi

Suosi paikallista

Kun maksat suoraan kortilla tai nostat käteistä automaatista, sinulta saatetaan kysyä haluatko summan paikallisena vai kotimaasi valuuttana. Valitsemalla paikallisen valuutan saat useimmiten parhaan hinnan ja vältät piilotetut lisämaksut.**

Varaa etukäteen

Hyödynnä korttiasi varatessasi lentoja, hotelleja ja vuokra-autoja. Kortti suojaa sinua petokselta. Toisin kuin käteinen, korttisi myös korvataan, jos se katoaa tai varastetaan.*

Tarkista vaihtokurssit

Matkalle lähtiessä on aina hyvä tietää paras valuutanvaihtokurssi. Käytä alla olevaa valuuttamuunninta nähdäksesi tämän hetkisen kurssin.

Löydä lähin pankkiautomaatti

Voit käyttää Visa-korttiasi käteisen nostoon noin 400 000 pankkiautomaatissa ympäri Eurooppaa.

Hae valuutta

Enemmän syitä maksaa lomaillessa Visalla

Mielenrauhaa

Visalla maksaminen on turvallista, eikä, eikä sinun tarvitse ottaa tarpeetonta riskiä pitää mukana isoja summia käteistä.

Teet sitten ostoksia verkossa tai matkustat ulkomailla, Visalla tekemäsi ostokset ovat turvattuja maailmanlaajuisesti. Jos ostat viallisia tuotteita, maksamaasi palvelua tai tuotetta ei toimiteta, voit saada rahat takaisin pankkisi kautta*.

Ei turhaa huolta rahoistasi

Visalla maksaminen on aivan yhtä turvallista niin ulkomailla kuin kotonakin. Visa tekee yhteistyötä pankkien kanssa suojatakseen Visa-korttisi ja maksusi, hyödyntäen huippuluokan järjestelmiä ja ympärivuorokautisia tiimejä petosten havaitsemiseen.

Visaa käyttäessäsi olet turvassa myös petoksilta, menetyksiltä ja varkauksilta.

Jos Visa Debit tai Credit -korttiasi väärinkäytetään matkasi aikana, voit saada rahasi takaisin*. Ja jos korttisi hukkuu tai varastetaan, ota yhteyttä pankkiisi niin saat korvaavan kortin tai sinua autetaan järjestämään turvallinen hätärahansiirto*.

Ei säätöä käteisen kanssa

Kun rahat ovat kortillasi, sinun ei tarvitse käsitellä tarpeettoman suuria summia käteistä. Ei ennen lomaasi, eikä sen aikana. Voit kiertää vaikka koko maailman ja nostaa käteistä aina lähimmästä pankkiautomaatista. Löytääksesi automaatin sieltä missä ikinä oletkaan, klikkaa tästä.

Hallitset kulujasi

Visa-korttia käyttämällä kulusi pysyvät paremmin hallinnassasi ja saat selkeän yleiskuvan ostoksistasi.

Takaisin alkuun

Hyvää matkaa!
Älä unohda Visa-korttiasi.


* Riippuen pankkisi sopimusehdoista.
** Mahdolliset lisämaksut riippuvat pankistasi.