Tervetuloa Visan tietosuojakeskukseen

Visa arvostaa luottamustasi ja kunnioittaa yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakeskus on luotu auttamaan sinua ymmärtämään, kuinka me käytämme henkilötietojahenkilötietojasi ja kuinka voit hallita yksityisyyttäsi koskevia vaihtoehtoja.

Sinun yksityisyytesi

Hanki lisätietoa sitoumuksestamme yksityisyydensuojaan, tutustu tietosuojalausekkeisiimme, lue lisää yksityisyyttä koskevista vaihtoehdoistasi ja löydä vastauksia yleisimpiin kysymyksiin.

Meidän sitoumuksemme

Visa on sitoutunut yksityisyyden ja henkilötietojesi suojaamiseen. Visan kanssa jakamasi tiedot mahdollistavat sen, että voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen tuotteidemme ja palvelujemme käyttökokemuksen. Käytössämme on globaali yksityisyydensuojaohjelma, joka suojaa kaikkia keräämiämme henkilötietoja ja auttaa varmistamaan, että henkilötietoja käsitellään asianmukaisesti kaikkialla maailmassa.

Luottamuksen ansaitseminen ja säilyttäminen on toimintamme ydin. Visa on sitoutunut läpinäkyvyyteen yksityisyydensuojakäytäntöjensä osalta, ja haluamme, että vuorovaikutat kanssamme luottavaisin mielin. Alla olevien linkkien avulla voit löytää tietoa siitä, kuinka käsittelemme henkilötietoja.

Jos sinulla on muita kysymyksiä, voit ottaa meihin suoraan yhteyttä. Yhteystietomme löytyvät alla olevan ”K+V”-osion kohdasta ”Keneen Visalla voin ottaa yhteyttä, jos minulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä”.


Tietosuojalausekkeet

Tutustu globaaliin tietosuojalausekkeeseemme  

Lisälausekkeet

Euroopan talousalueelle (ETA)  


Yksityisyyttäsi koskevat valinnat

Visa tarjoaa sinulle erilaisia vaihtoehtoja, kun kyse on siitä, kuinka me kommunikoimme kanssasi ja käytämme tietojasi. Voit lukea valinnoistasi globaalista tietosuojalausekkeestamme tai käyttää näitä linkkejä hallinnoidaksesi valintojasi Visan ja joidenkin kolmannen osapuolen mainoskumppaniemme suhteen.

Visan markkinointiratkaisut - kieltäytyminen

Lisätietoja Visan markkinointiratkaisuista kieltäytymisestä.

Mainosasetusten muuttaminen

Palveluntarjoajamme keräävät tietoa siitä, kuinka käytät tätä verkkosivustoa räätälöidäkseen täällä ja muilla verkkosivustoilla näkemiäsi mainoksia. Tämän työkalun avulla voit kieltäytyä tämän tiedon käyttämisestä Evidonin verkkokäyttäytymiseen perustuvaan mainostamiseen.

Network Advertising Initiative (NAI)

Network Advertising Initiativen (NAI) kieltäytymissivulla on tietoa siitä, mistä voit lukea lisää räätälöidyistä verkkomainoksista ja kieltäytymisvalinnoistasi.

Adobe Marketing Cloud

Saatamme markkinoinnissamme käyttää ”kohdistettuja” tai ”kiinnostukseen perustuvia” räätälöityjä mainoksia, jotka perustuvat kiinnostuksen kohteisiisi ja toimintaasi verkossa. Adobe Marketing Cloudin yksityisyyttä koskevat valinnat löytyvät täältä.

Google

Lisää tietoa Googlen ja Google Analyticsin kohdistetusta mainonnasta sekä kieltovaihtoehdoista

Facebookin evästeet ja mainonta

Lisätietoa Facebookin evästeistä ja mainonnasta sekä kieltovaihtoehdoista

Twitterin evästeet ja mainonta

Lisätietoa Twitterin evästeistä ja mainonnasta sekä kieltovaihtoehdoista


Kysymyksiä + & vastauksia

Täältä löydät vastauksia yleisimpiin tietosuojaan liittyviin kysymyksiin.

Mistä saan lisätietoa siitä, kuinka Visa kerää, käyttää ja jakaa tietojani?

Jokaisella Visan tuotteella, palvelulla ja alustalla on tietosuojalauseke, jossa annetaan tietoa kerättävistä henkilötiedoista ja kuinka henkilötietoja käytetään ja luovutetaan. Katso kohta ”tietosuoja” jokaisen sivun alaosasta. Useimmat Visan verkkosivustot linkittävät Visan globaaliin tietosuojalausekkeeseen, mutta joillakin alustoilla on oma tietosuojalausekkeensa.

Haluan ymmärtää, kuinka muut yhtiöt, kuten Visa-korttien liikkeellelaskijat ja markkinointikumppanit, käyttävät henkilötietojani. Mistä löydän asiaan liittyvän tietosuojalausekkeen?

p>Visan tietosuojalausekkeet koskevat vain Visa Inc:n ja sen sivuliikkeiden suorittamaa tietojen käyttöä ja jakamista. Ota yhteyttä rahoituslaitokseen tai muuhun tahoon, joka on myöntänyt Visa-korttisi, saadaksesi lisätietoa sen yksityisyydensuojaa koskevista käytännöistä. Jos osallistut lisäksi kampanjaan tai kolmannen osapuolen (kuten kauppias- tai matkatoimistokumppanin) tarjoukseen, tutustu kyseisen yhtiön tai sivuston omistajan sinulle toimittamaan tietosuojalausekkeeseen.

Mitä toimia Visa suorittaa suojatakseen tietojani?

Käytämme fyysisiä, teknisiä, organisatorisia ja hallinnollisia varokeinoja suojataksemme henkilötietojasi luvattomalta pääsyltä tai katoamiselta.

Mitä suojaustoimia Visa käyttää siirtäessään henkilötietoja Euroopan ulkopuolelle?

Visan sisäiset, kansainväliset tietojen siirrot perustuvat Euroopan komission hyväksymiin sopimu ksiin, joita kutsutaan. vakio sopimuslausekkeiksi.

Keneen Visalla voin ottaa yhteyttä, jos minulla on tietosuojaan liittyviä kysymyksiä?

Voit lähettää sähköpostia Visan globaaliin tietosuojakeskukseen sähköpostitse osoitteella privacy@visa.com tai kirjoittamalla meille osoitteeseen:

Visa Global Privacy Office
900 Metro Center Blvd.,
Foster City, CA, 94404 USA