New Detail

Apple Pay nyt miljoonien brittiläisten Visa-kortinhaltijoiden saatavilla – Suomessa kymmeniä tuhansia käyttöpaikkoja

16/07/2015

Press Release Image

Iso-Britanniassa lanseerattu Apple Pay antaa kuluttajille mahdollisuuden tehdä lähimaksuja iPhonella tai Apple Watchilla.

  • Visa Europen toukokuussa tekemän tutkimuksen mukaan mobiilimaksamiselle on suuri kysyntä kuluttajien keskuudessa. Kysyntää on etenkin iOS -käyttäjien puolella, joista 60% haluaa maksaa tavaroista ja palveluista matkapuhelimella.
  • Apple Pay -sovellusta voi käyttää kaikkialla missä hyväksytään Visa-lähimaksuja. Apple Paytä voi käyttää Iso-Britanniassa sadoissa tuhansissa kohteissa, Euroopassa n. 2,6 miljoonassa kohteessa ja Suomessa kymmenissä tuhansissa käyttöpaikoissa.
  • Turvallisuus ja yksityisyys ovat Visa-tuotteiden keskiössä. Kun Visan pankki- tai luottokortti lisätään Apple Payhin, maksukortin tiedot eivät tallennu puhelimeen eivätkä Applelle, vaan käyttäjille luodaan salattu laitekohtainen tilinumero.
  • Apple Payn käyttöönotto on helppoa. Visa -kortinhaltijat voivat valita siinä käytettäväksi joko iTunes-tiliin liittämänsä kortin tai he voivat lisätä haluamansa toisen Visa-kortin. Tehdessään ostoksia kortinhaltijat tuovat iPhonen lähimaksupäätteelle ja koskettavat sormellaan mobiilaitteen Touch ID:tä, jolloin kortinhaltija tunnistetaan sormenjäljen avulla.
  • Apple Pay toimii tällä hetkellä iPhone 6 ja iPhone 6 plus-puhelimissa sekä kaikissa Apple Watch-malleissa.
  • Apple Payssa on myös mobiili etämaksuominaisuus. Mobiilisovelluksella tehtävissä etämaksuissa Apple Pay toimii lisäksi iPad Air 2 ja iPad mini 3 -laitteissa.

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote kokonaisuudessaan liitteenä.

Olli Ollila
Lehdistötiedustelut
Pilgrim Oy
Tel: 040 5897754
[email protected]

Visa Europe
Tel: 040 514 1424
[email protected]

kotisivu: www.visa.fi
Twitter: @VisaEuropeNews