Visa and Paris 2024 logo ©

Tapaa Birgit

Skarsteinin urheilullinen taito kattaa kaksi haastavaa urheilulajia. Hän on saavuttanut urallaan 11 maailmanmestaruusmitalia, joista seitsemän soudussa ja neljä maastohiihdossa, mikä osoittaa hänen monipuolisuutensa ja korkeatasoisen suorituskykynsä eri lajeissa. Hänen kruunaava saavutuksensa tuli Tokion 2020 paralympialaisissa, joissa hän voitti naisten yksilösoudussa ja toi Norjalle kultaa. Tämä kunnianosoitus oli osoitus hänen taidoistaan ja omistautumisestaan, ja se oli merkittävä kohokohta hänen urallaan. 

Kokenut kilpailija Skarstein on osallistunut viisi kertaa paralympialaisiin, mikä on osoitus hänen pitkäjänteisyydestään ja johdonmukaisuudestaan huippu-urheilussa. Kentän ulkopuolella Skarstein harrastaa politiikkaa, urheilua ja vuorikiipeilyä, mikä korostaa hänen monipuolisuuttaan. 

Pitkän saavutustensa listan lisäksi Skarstein teki uuden maailmanennätyksen ensimmäisessä A-finaalissa PR1 W1x:ssä ajalla 9.47,83. Hän on nyt maailman paras. Tämä saavutus vahvisti entisestään hänen asemaansa yhtenä maailman parhaista paraurheilijoista. 

Birgit Skarstein edustaa vaikuttavan urheilumenestyksensä ja monipuolisten harrastustensa ansiosta loistavasti paraurheilijoiden potentiaalia.

Nelia Barbosa

Norja

Para-Rowing Pictogram

Parasoutu

Visa Trophy Icon

1 x kultamitali

Birgit Skarstein

Juhli olympiahenkeä Visan kanssa

Maksuteknologian virallisena kumppanina Visa on ylpeä voidessaan toimittaa innovatiivisia maksuratkaisuja Pariisi 2024 -tapahtumaan sekä tarjota ohjelmia, joilla tuetaan olympia- ja paralympiaurheilijoita ympäri maailmaa.