Muuta suuret ideasi suuremmiksi mahdollisuuksiksi

Fintech-yritykset ovat uudistamassa modernia maksuekosysteemiä. Maailmanlaajuisena johtavana maksuyrityksenä Visa on ylpeä voidessaan tehdä yhteistyötä yli 2 000 kaikenkokoisen fintech-yrityksen kanssa ympäri maailmaa. Ohjelmamme tarjoavat mittakaavan ja asiantuntemuksen, jota fintech-yritykset tarvitsevat maksujen ja digitaalisen kaupankäynnin monimutkaisuuden navigointiin.

Katso, miten Visa voimaannuttaa kaltaisiasi fintech-yrityksiä

Hyödyntämällä Visan asiantuntemusta ja mittakaavaa fintech-yritykset ovat pystyneet herättämään ideansa henkiin ja toimittamaan uusia maksuinnovaatioita loppuasiakkailleen. Visan kumppaniohjelmien avulla fintech-yritykset voivat tuoda liiketoimintaideansa ja maksuinnovaationsa markkinoille.

Airwallex

Fintech Fast Trackin avulla Airwallex otettiin nopeasti käyttöön Visa-verkostossa ja lanseerattiin Visa-kortti. Nyt heidän asiakkaillaan on uusi, kätevä tapa suorittaa rajat ylittäviä maksuja.

Dock

Brasilialaisella fintech-yrityksellä oli tarve myöntää kortteja asiakkaalle, mutta sillä ei ollut markkinoiden sisäistä sääntelykokemusta, joten Visa Ready -kumppani Dock tuli apuun ja julkaisi kortit 13 päivässä.

Lue tapaustutkimus

Pysy ajan tasalla

Rekisteröidy pysyäksesi ajan tasalla Visan fintech-aloitteisiin liittyvistä uusimmista uutisista, tapahtumista ja resursseista.
*Visa Direct Fintech Fast Track -ohjelma on tällä hetkellä saatavilla vain Yhdysvalloissa.