Visa B2B Connect – maailmanlaajuisia maksuja yhdellä yhteydellä

Visa B2B Connectin monenkeskinen verkosto mahdollistaa ennustettavat, turvalliset ja edulliset B2B-ulkomaanmaksut rahoituslaitoksille ja niiden yritysasiakkaille.


Visa B2B Connectin toimintaperiaate

Diagram uses icons in Visa gold and blue colors to illustrate a more efficient cross-border payment transaction. See image description.

Kaavakuvassa käytetään Visan kullanvärisiä ja sinisiä kuvakkeita kuvaamaan tehokkaampia ulkomaanmaksutapahtumia.

Kuvassa esitetään suoraviivaistettu maksutapahtuma, jossa yritys A lähettää maksun yritykselle B. Maksutapahtuma alkaa vasemmalla olevasta yrityksestä A, menee heti sen oikealla puolella olevan pankin A kautta ja sitten Visa B2B Connectin verkoston kautta oikealla puolella näkyvän yrityksen B pankin B kautta lopulta yritykseen B.

Yritystä A edustaa yritysrakennuksen kuvake. Yritys A muodostaa yhteyden heti sen oikealla puolella olevaan pankin A kuvakkeeseen maksun suuntaa merkitsevällä nuolikuvakkeella. Pankin A kuvake näkyy Visa B2B Connect -verkoston ulottuvuutta edustavan ympyrän vasemmassa äärilaidassa. Tämän ympyrän sisällä on Visa B2B Connectin symboli. Ympyrän oikeassa äärilaidassa on pankin B kuvake, joka merkitsee, että sekä pankki A että pankki B kuuluvat Visa B2B Connectin verkostoon. Maksutapahtuma pankista A pankkiin B kulkee Visa B2B Connectin kautta. Pankki B muodostaa sitten yhteyden suoraan heti oikealla puolellaan olevaan yritykseen B toisella nuolikuvakkeella, joka kuvaa, miten maksu saapuu lopulta yritykseen B, jota edustaa yritysrakennuskuvake, kuljettuaan suoraan kahden pankin välillä Visa B2B Connect -verkoston kautta.

Yrityksen A oikealla puolella ja yrityksen B vasemmalla puolella näkyvät lukkosymbolit tarkoittavat, että Visa B2B Connect -verkosto on turvallinen ja sen digitaalisiin tunnistusominaisuuksiin kuuluu yrityksen A ja yrityksen B arkaluonteisten tietojen tokenisaatio.

Liity verkostoon

Saat lisätietoja Visa B2B Connectista ja siitä, miten se voi hyödyttää rahoituslaitostasi ja yritysasiakkaitasi ottamalla yhteyttä asiakkuusjohtajiimme.