Innovation

Visa Everywhere Initiative 2023 – hakuaika päättyy 5. kesäkuuta

Oletko valmis muutokseen?

By Juha Sillanpää, Maajohtaja Suomi ja Baltia

Visa Everywhere Initiative
Visa Everywhere Initiative 2023

 

Jos etsit mahdollisuutta fintech-startup-yrityksesi esittelyyn maailmalle ja foorumia, joka lisää yrityksesi uskottavuutta ja tunnettuutta, niin Visa Everywhere Initiative-kilpailu on sinua varten. Tämän vuoden kilpailu järjestetään TechCrunch Disrupt -tapahtumassa 19. syyskuuta San Franciscossa. Oletko valmis muutokseen?

 

Vuoden 2015 ensiesittelynsä jälkeen VEI on auttanut startup-yrityksiä keräämään rahoitusta yli 16 miljardia Yhdysvaltain dollaria yli 100 maassa. VEI:n verkostoon kuuluu lähes 12 000 startup-yritystä eri puolilta maailmaa ja viime vuonna VEI jakoi palkintorahoina yli 530 000 Yhdysvaltain dollaria kilpailussa, johon osallistui yli 4 000 startup-yritystä viideltä eri alueelta. Hakemuksen täyttäminen on ensimmäinen askeleesi Visan huomion herättämiseksi.

”Visa Everywhere Initiative on foorumi, jossa fintech-yritykset ja yrittäjät pääsevät esittelemään uraauurtavia ja vaikuttavia ratkaisujaan maksamisen ja kaupankäynnin alalla", sanoo Juha Sillanpää, Visan Suomen ja Baltian maajohtaja  "Teknologiavetoisilla ja innovatiivisilla fintech-yrityksillä on mahdollisuus luoda sosiaalista lisäarvoa omilla markkinoillaan erityisesti silloin, kun kyse on rahoituspalveluista tahoille, jotka eivät perinteisesti pääse rahoituspalvelujen piiriin. Me Visalla uskomme, että digitaalinen talous edistää oikeudenmukaista ja osallistavaa kasvua ja että Visa Everywhere Initiative tukee alan johtavia innovaattoreita.”

Täytä hakemus tästä

Vuoden 2023 maailmanlaajuinen kilpailumme tulee olemaan jännittävämpi kuin koskaan aikaisemmin. Finalisteille avautuu upea mahdollisuus esitellä yrityksensä Visan johtajille, potentiaalisille asiakkaille ja sijoittajille. Jokaiselta alueelta valitaan yksi voittaja maailmanlaajuiseen finaaliin TechCrunch Disrupt -tapahtumaan. Jos startuppisi tuotteet ovat jo herättäneet mielenkiintoa markkinoilla ja kaipaat toiminnallesi lisäpotkua Visan kaltaiselta globaalilta ja luotettavalta brändiltä, niin täytä hakemuksesi nyt.

 

Pyrimme löytämään palvelutuotteita, jotka tarjoavat kuluttajille ja yrityksille innovatiivisia maksu- ja kaupankäyntiratkaisuja. Näihin kuuluvat muun muassa:

 

Digitaalisten palvelujen ja digitaalisen liikkeeseenlaskun mahdollistajat.

- Lohkoketju ja kryptovaluutta

- Joukkorahoitus

- Pankkitoiminta palveluna

- BIN-sponsorit

- Liikkeellelaskijat/prosessoijat

- Ohjelmistojen hallinnoijat

 

Digitaalinen liikkeellelasku

 

- Lohkoketjut ja kryptovaluutta

- Vaihtoehtoinen luotonanto

- Henkilökohtainen varainhallinta

- Rahansiirto ja rahalähetykset

- Digitaalinen pankkitoiminta (uuspankit/ neo-pankit)

- Digitaaliset lompakot, P2P ja rahansiirrot

- Työntekijäedut

- Palkat ja velat

- Yrityskortit (kulujen hallinta)

 

Lisäarvo kauppiaille ja/tai kuluttajille rahoituksen osalta.

 

- Data ja analytiikka

- Tunnistaminen, todentaminen ja turvallisuus

- InsurTech

- Kanta-asiakkuus

- Kauppiaiden palvelut ja työkalut

- Prosessi- ja maksuinfrastruktuuri


- Vähittäiskaupan teknologia

 

Pienet/keskisuuret yritykset


- Rahaliikenne (maksut, tilien sisäiset maksut, P2P-myyjä, maksut).

- Hyväksyminen (sähköinen kaupankäynti, mobiilimaksujen hyväksyminen).

- Riskienhallinta (takaisinmaksut jne.)

- Brändinhallinta (yhteisön rakentaminen jne.)

Uudet kategoriat

- Kestävän kehityksen fintech-yritykset

- Kaupunkiliikenne

- Riskit

Olemme olleet erittäin vaikuttuneita osallistujien korkeasta tasosta viime vuosina ja odotamme innolla, että pääsemme esittelemään uusia lahjakkuuksia myös tänä vuonna.

Tag: Digital commerce Tag: Financial Inclusion