Sponsorships

FIFA Naisten Maailmancup 2023™ alkaa tänään

Juhlistetaan naisten voimaantumista yhdessä

By Juha Sillanpää, Visan Suomen ja Baltian maajohtaja

FIFA WWC

Sille on syynsä, että Visa on yksi maailman aktiivisimmista naisten jalkapallon sponsoreista. Uskomme urheilun yhdistävään ja inspiroivaan voimaan ja olemme tukeneet jo yli 15 vuotta naisjalkapalloilijoita sekä kentällä että henkilökohtaisilla urapoluilla. Jopa 94% johtotehtävissä toimivista naisista on harrastanut urheilua, joten näemme yhteyden naisurheilun ja liiketoiminnassa menestymisen välillä. Naisurheilijoiden ja naisjohtajien määrä lisääntyy tasaisesti samaan aikaan kun sukupuolten välinen tasa-arvo ja naisten voimaantuminen jatkavat globaalia kasvuaan.

"Olen ylpeä pelatessani 10. suurturnaustani ja että olen saanut nähdä lajin kehittyvän vuosien varrella. Laji on tarvinnut investointeja kasvaakseen ja uskon, että Visa on ollut tässä työssä yksi ensimmäisistä sponsoreista jotka eivät ole vain auttaneet lajia kasvamaan, vaan heistä on tullut pioneereja. Visa antama tuki ja investoinnit naisten jalkapallolle ja suuriin turnauksiin ovat nostaneet pelin uudelle tasolle ja olen erittäin ylpeä saadessani olla osa Team Visaa," sanoo Kosovare Asllani, Ruotsin jalkapallomaajoukkueen pelaaja.

FIFA Naisten Maailmancup 2023™ -turnaukselle odotetaan yli kahta miljardia katsojaa ja naisyrittäjien määrä puolestaan on jo maailmanlaajuisesti ylittänyt 200 miljoonaa. Vaikka nämä luvut ovat jo itsessään vaikuttavia, uskomme myös että tarinat lukujen takana luovat uusia mahdollisuuksia. Numerot ympäröivät meitä kaikkia ja urheilijalle numero voi olla pelipaidan numero tai tehtyjen maalien määrä, kun taas naisyrittäjä saattaa viitata keräämänsä pääoman tai liiketoimintansa neljännesvuosittaisiin tavoitteisiin. Numerot kertovat tarinaa rohkeudesta, inspiraatiosta ja sitkeydestä. Visa jatkaa omaa oppimistaan ja juhlistaa numeroiden takana olevia tarinoita, jotta naiset menestyisivät myös pelin loppuvihellyksen jälkeen.

She's Next on globaali hanke, joka tukee naisyrittäjiä tarjoten pääomaa ja tukea pienyritysten toiminnan kasvattamiseksi. She's Next -hankkeessa Visa antaa rahoitusta ja varmistaa, että naisten johtamat yritykset saavat myös näkyvyyttä ja huomioita sekä arvokasta yritysvalmennusta. Pohjoismaissa ja Baltiassa yhteensä 16 naisomisteista yritystä sai tänä vuonna apurahan, joka muodostuu 10 000 eurosta ja vuoden mittaisesta yritysvalmennuksesta

Visa on ilmoittanut ensimmäisestä koskaan jaetusta Visa-ottelun parhaan pelaajan palkinnon jatkamisesta FIFA Women's World Cup 2023™ -turnauksen aikana tukeakseen naisten omistamia pienyrityksiä. Palkintona jaetaan yhteensä 500 000 dollaria avustuksina kaikissa 64 ottelussa ja 32 karsintamaassa.

Tag: Women’s Empowerment