Sponsorships

100 päivää Pariisin 2024 olympialaisiin ja paralympialaisiin

Haastateltavina Team Visan urheilijat Khaddi Sagnia, Topi Raitanen, Lasse Norman Leth ja Birgit Skarstein

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Lähtölaskenta on käynnissä. 100 päivän päästä todistamme Pariisin 2024 olympialaisten avajaisseremoniaa: urheilun, kulttuurin ja ihmisyyden juhlaa. Uskomme, että olympialaisilla ja paralympialaisilla on voimaa inspiroida ja yhdistää maailmaa. Siksi Visa on ylpeästi sponsoroinut olympialaisia jo lähes 40 vuoden ajan (vuodesta 1986) ja ryhtyi Kansainvälisen paralympiakomitean ensimmäiseksi globaaliksi kumppaniksi vuonna 2003. Kisoihin osallistuvien urheilijoiden taidot, sisu ja määrätietoisuus hämmästyttävät, inspiroivat ja tekevät nöyräksi. Mutta mitä näin valtavaan tapahtumaan valmistautuminen vaatii? Mitä voimme oppia olympiaurheilijoilta, kun kohtaamme itse haasteita? Miten sitkeys ja määrätietoinen askel askeleelta eteneminen auttavat raivaamaan tietä kohti suuria saavutuksia?

Pariisin 2024 olympialaiset ja paralympialaiset: Uusi visio tulevaisuudesta

Vastuullisuus, innovointi ja kaikkien mukaan ottaminen ovat Pariisin 2024 olympialaisissa ja paralympialaisissa tärkeässä roolissa. Kisoissa on mukana kokonaan uutena lajina breakdance sekä toista kertaa ohjelmassa rullalautailu, lainelautailu ja kiipeily. Pariisissa järjestetään lisäksi enemmän sukupuolirajat ylittäviä kaupunkitapahtumia, jotka tavoittelevat nuorempaa ja laajempaa yleisöä. Kisat ovat myös yhteiskunnallisen muutoksen näyttämö, joka edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa, ihmisoikeuksia ja solidaarisuutta.

Miten Nordic Team Visan urheilijat pitävät motivaatiota yllä

Olympialaisten ja paralympialaisten virallisena maksuteknologiakumppanina Visa tukee ylpeästi ympäri maailmaa yli 130 urheilijaa, jotka edustavat Visan brändin arvoja: hyväksyntää, innovointia ja voimaantumista. Maailman valmistautuessa vuoden odotetuimpaan urheilutapahtumaan aloimme kuitenkin miettiä: Miten urheilijat kestävät eteensä tulevat paineet, odotukset ja esteet? Mitä oppeja voisimme ottaa heiltä omaan elämäämme motivaation ylläpitämisessä ja vaikeuksien voittamisessa?

Tämän selvittämiseksi aluejohtajamme Philip Konopik jututti neljää Nordic Team Visan urheilijaa, jotka ovat selviytyneet olympiakarsinnoista kisoihin ja odottavat innolla saada edustaa maataan Pariisissa tänä kesänä. Haastateltavina ovat ruotsalainen sisäratojen Euroopan-mestaruuskilpailujen 2021 pituushypyn pronssimitalisti Khaddi Sagnia, suomalainen vuonna 2022 Euroopan mestaruuden 3000 metrin esteissä juossut Topi Raitanen, tanskalainen viisinkertainen pyöräilyn olympiamitalisti Lasse Norman Leth sekä useita maailmanmestaruuksia saavuttanut norjalainen paralympiasoutaja ja -hiihtäjä Birgit Skarstein.

Klikkaa alla olevia videoita ja kuuntele, mitä kerrottavaa heillä on pienten askelten voimasta, jotka auttavat pitämään motivaatiota yllä ja selvittämään ylivertaisuuden tavoittelussa eteen tulevat haasteet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tag: Olympics